Nienke:
"Erik neemt echt de tijd om te luisteren voor hij gaat behandelen. Goede sportmassage gehad! Bedankt :)"
Kim:

"Gisteren voor de eerste keer bij Erik langs geweest en een top massage gehad, zeker een aanrader!"
Lianne:

"Ik ben kortgeleden bij Erik geweest. Hij neemt alle tijd voor je. Luistert goed naar je verhaal en vraagt goed door. Geeft goede adviezen en pakt de klachten grondig aan."

Roel:

"Erik is een masseur met passie en veel kennis van zijn branche! Aanrader!"
Loes:

''Fijn om snel bij hem terecht te kunnen. Eric neemt echt te tijd voor je. Hij bespreekt vooraf goed wat hij gaat doen en vraagt ook wat jij daar van vindt.
De massage zelf was erg fijn en je merkt meteen dat het effectief is. Eric geeft goede adviezen mee voor thuis. Ik kom zeker nog eens terug."
Marit:

"Zo blij met Erik! Voorafgaand en tijdens de Nijmeegse Vierdaagse heeft hij mij gemasseerd. Elke avond een half uur en ik ben weer klaar voor de volgende dag 40km. Absolute aanrader als sportmasseur."

Naomi:

"Fijne sportmassage gehad bij Erik. Hij luistert goed naar je klachten en zoekt daarbij een passende behandeling. Ook gaf hij goed advies in volgende stappen en tips waarmee ik volgende blessures kan voorkomen. Zeker een aanrader!"
Danielle:

"Kwam met schouderklachten bij Erik.
De behandeling was soms best wel pittig maar gaf wel het gewenste resultaat.
De schouderklachten waren daarna snel weg.
Dus erg blij dat ik ben geweest."
Kevin:

"In mijn zoektocht naar een sportmasseur voor de Vierdaagse ben ik bij Erik terecht gekomen. Ik heb tijdens het trainen voor de Vierdaagse al een sportmassage gehad bij Erik wat ontzettend goed is bevallen. Erik neemt alle tijd voor je en kan je door zijn ervaring voorzien van zeer bruikbare tips. Erik communiceert goed en is zeer betrokken."
Jeffrey:

"Super goede ervaring gehad bij Erik, was de eerste keer. Hij doet tevens een goede en uitgebreide intake. Volgende moment staat gepland."
Nathan:

"Erik is goed sportmasseur! En iemand met passie voor wat hij doet!"
Pierre:

"Afgelopen week op een prettige manier kennisgemaakt met Erik en zijn dienst als sportmasseur: hij is een goede communicator waardoor hij middels een prettige intake gericht aan de slag gaat met de behandeling. Zeer tevreden over en kan ik iedereen aanraden!"
Ruud:

"Erik is een fijne, open persoonlijkheid, waardoor je meteen een relaxte sfeer te pakken hebt. Hij vraagt goed vooraf, waar je eventueel last van hebt, en vraagt tijdens de massage regelmatig of het nog allemaal naar wens is.
Absolute aanrader!"
Robbin:

"Erik is iemand met passie voor wat hij doet! Duidelijke uitleg over hoe hij te werk gaat. Hij bouwt duidelijk op in zijn behandeling en checkt of het goed gaat. Zeer tevreden en echt aan te raden!"
Inge:

"Erik is goed sportmasseur! Je voelt je bij binnenkomst gelijk op je gemak in zijn mooie ruimte. Erik neemt vooraf aan de behandeling de tijd om eventuele klachten met je door te nemen. Zijn werkt neemt hij heel serieus waardoor je letterlijk en figuurlijk in goede handen bij hem bent!"
Harm:

"Erik is vanaf het eerste contact zeer betrokken bij je vooruitgang als je met blessures zit. Ook geeft hij advies over welke oefeningen en massages kunnen helpen bij de verdere behandeling."
Marcella:

"Door mijn fysiotherapeut werd ik doorverwezen naar Erik. Ik beweeg intensief en mijn spieren staan vaak enorm op spanning. De eerste kennismaking met Erik was positief: hij neemt de tijd voor je, vraagt door, stemt af en geeft advies. Verschillende massages verder inmiddels en telkens kijkt Erik wat op dat moment de best passende behandeling is voor mijn spieren op dat moment. Erg fijn! Daarnaast ook een mooie behandelruimte. Ik zou zeggen, ga eens langs en oordeel zelf :) "
Mariska:

"Erik is een leergierige sportmasseur die weet en begrijpt hoe het lichaam werkt. Geeft handige tips mee voor thuis!"
Carola:

"Erik is erg professioneel, neemt de tijd voor je en luistert goed naar welke klachten je hebt. Zeker een aanrader om je vastzittende plaatsen en blessures te verhelpen."