Wie ben ik?

Mijn naam is Erik Palm, geboren in 1982 en woon met mijn vrouw en kinderen in Beuningen. Ik ben de trotse vader van de liefste en knapste zoons van de wereld, Melle en Jurre. 

Door mijn periode op het CIOS, wist ik dat ik een beroep wilde uitoefenen waar ‘de mens, sport en beweging’ centraal staat. 

Ik heb onder andere gewerkt voor podotherapeuten, als personal trainer en ben zeer ervaren in het adviseren van hardloop en wandelschoenen. 

Bij alles wat ik heb mogen doen werd duidelijk dat ik erg geïnteresseerd ben in blessures en pijntjes. Ik help je graag om klachten en blessures te voorkomen, te verminderen of om je er van af te helpen.

Zelf heb ik natuurlijk ook verschillende sporten beoefend: badminton, hockey, tennis, fitness en krachttraining en heb ik vier keer de Nijmeegse Vierdaagse gelopen op alle afstanden (30km, 40km en 50km).

Daarnaast heb ik verschillende hardloopevenementen gelopen zoals: La Chouffe Trail (Belgische Ardennen), Zevenheuvelenloop en de halve Marathon in Amsterdam en Nijmegen

Erik palm

Opleidingen

Dryneedling

MYOS Opleidingen

Sporttherapie

MYOS Opleidingen

NGS Sportmassage

Gelders Opleidingsinstituut

Jaren ervaring in de sportbranche
0 +
Verschillende cliënten geholpen
0 +
Positieve feedback van mijn cliënten
0 %