PLANH SPORTMASSAGE SPONSORT TOPBADMINTONNER BRIAN WASSINK!

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag van Brian of ik hem wil sponsoren. Niet helemaal toevallig, want badminton zit ook in mijn genen. Een ritje naar SMCP Arnhem Papendal en een paar bakken koffie later was het wel duidelijk; wij gaan elkaar helpen! Wat een eer om PlanH Sportmassage te mogen verbinden aan zijn topsport carrière!
Brian stelt zich voor:

“Ik ben Brian Wassink, een 22-jarige badmintonspeler die zich volledig heeft toegewijd aan zijn topsportcarrière. Ik speel veel internationale toernooien voor mijn ontwikkeling en om punten te halen voor de wereldranglijst. Daarnaast speel ik competitie in Nederland en in Duitsland.
Ik train twee keer per dag op Papendal, om elke dag beter te worden. Ik heb een grote droom en dat is om deel te nemen aan de Olympische Spelen van 2028. Deze droom houdt me gemotiveerd om door te gaan met trainen en mezelf te verbeteren.
Ik weet dat het behalen van de Olympische Spelen een uitdagende weg zal zijn, maar wie niet waagt, wie niet wint. Daarnaast is Badminton een grote kostenpost en is het helaas niet bekend genoeg om je brood ermee te kunnen verdienen.
Daarom ben ik blij met de samenwerking met PlanH Sportmassage.
PlanH Sportmassage helpt mij in de goede richting om mijn droom na te jagen.”


Vanaf het seizoen 2022-2023 gaan BC Smashing en PlanH Sportmassage een te gekke samenwerking aan!
Als 'oud badmintonner' (BIC Beuningen) ben ik dubbel trots om 'vriend van deze club' te zijn.

Mijn oudste zoon Melle is een jaar lid en gaat vanaf dit jaar zelfs competitie spelen. 

Vraag jij je af of PlanH Sportmassage ook iets voor jou of je vereniging kan betekenen?
Neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.